EFT-Coaching

Wat houd jou tegen om te doen wat jij wil? Wat triggert jou? Waarom laat je je triggeren. Waarom je last hebt van uitstelgedrag, perfectionisme, angsten of onzekerheid. Daar helpt EFT bij!

Als EFT-coach help ik je graag , zodat jij de dingen kan doen die jij wil zonder dat je je laat tegenhouden door pijn, door je eigen gedachtes of wat anderen ervan vinden.

EFT is een krachtig en vrij eenvoudig middel om je daarbij te helpen. Zodat je verlost wordt van je storende patronen, angsten en pijnen.

Door o.a. EFT help ik jou om je vrij te maken van traumatische herinneringen, angsten, verdriet, verslaving, druk door stress of pijnklachten waarmee je al veel te lang rondloopt.

Dit kan heel snel gaan, soms heeft het wat meer tijd nodig.

Naast losse sessies EFT help ik ook mensen van de pijn in hun lichaam af. Uit onderzoeken blijkt dat zelfs een fysieke afwijking, slijtage of een oude blessure in de meeste gevallen niet de oorzaak is van pijnklachten. Door het oplossen van onderdrukte stress kan de pijn zomaar wegvallen. Neem contact met mij op zodat we samen verder kijken naar de oplossing voor jou.

Je bent welkom voor losse sessies EFT in Oegstgeest (vlakbij Leiden) of online. De ervaring leert dat deze sessies ook online prima werken en het gewenste resultaat geven.

Stress kan vele lichamelijke, psychische en emotionele klachten veroorzaken. EFT is een veilige methode waarmee deze problemen effectief en relatief snel kunnen worden opgelost. Ontelbare praktijkvoorbeelden hebben aangetoond dat EFT een zeer effectieve techniek is voor het behandelen van angsten, ernstige trauma’s en zelfs PTSS. Hiervoor zijn in de regel beduidend minder sessies nodig dan reguliere therapievormen en de kans dat de klachten terugkomen is klein.

In mijn praktijk help ik ook mensen van de pijn in hun lichaam af. Dat doe ik door naar het fysieke te kijken, de bewegingen, de spieren, bewegingsapparaat en fascia maar ook naar het mentale deel. Waarom heb jij die pijn? EFT zal daar ook een onderdeel van zijn. Met hele goede resultaten. Dit is live of online te doen of in een combinatie. Samen kijken we naar de oplossing. 

Strong Body – Strong Mind

RESULTAAT EN BRUIKBAARHEID 

Door het ontladen van allerlei ongewenste gevoelens en emoties veranderen patronen en overtuigingen in positieve zin. Je durft weer in een lift of naar een feestje. Je slaapt weer beter. Je prestaties en concentratie verbeteren. Je kunt meer genieten van het leven.
EFT is toe te passen bij emotionele of psychologische problemen, zoals angst en fobieën, somberheid en depressie, psychosomatische klachten/lichamelijke klachten, persoonlijke ontwikkeling, belemmerende overtuigingen, leerproblemen en het verbeteren van sportprestaties etc. Gary Craig, grondlegger van EFT, zegt: “Try it on everything!”.
EFT heeft bij het overgrote deel van de mensen effect. Het effect is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de soort klachten en de complexiteit ervan.