Aanbevelingen:

Wat anderen over Bianca en Xtraventura zeggen:

Na duizenden kilometers op de fiets te hebben gezeten, liet mijn lijf het op het moment suprême afweten. Ontstoken knie terwijl ik net aan mijn achtdaagse fietsreis van Italië naar Nederland was begonnen. Diagnose? Artrose. Ik voelde dat er meer aan de hand was, die artroseknie werd van het fietsen juist soepel, maar mijn knieschijf ging alle kanten op en mijn benen deden zo veel pijn bij het lopen en staan. Alle -peuten, -paten en -isten heb ik geprobeerd, maar het waren allemaal maar heel kleine stukjes van mijn puzzel. Ik was al fan van Bianca als trainer en toen ik zag dat ze ook triggerpointmassage deed, dacht ik: laat ik dát eens proberen, baat het niet, schaadt het niet. Ongelofelijk, wat een verlichting! De brand is uit mijn benen en ik loop – bijna – weer als een kieviet. Eindelijk heb ik weer vertrouwen dat ik mijn hernieuwde poging om van Italië naar Nederland te fietsen – voor het goede doel – wél ga volbrengen. Tot die tijd laat ik me graag regelmatig door Bianca onder handen nemen. Het voelt soms best pijnlijk, maar echt: Bianca does the magic!
Femke Vonk

Bianca heeft mij al twee keer begeleid tijdens het sportvasten.  De eerste keer in groepsverband in coronatijd.  Met haar digitale sportenlessen en haar motiverende appjes (en die vanuit de groep) waren de 10 dagen goed vol te houden.  Het heeft mij een andere mindset gebracht op gebied van voeding en sporten.  Afgelopen januari heb in het sportvasten programma alleen onder begeleiding van Bianca gedaan.  Het dagelijkse contact,  de motivering bij het sporten en wanneer het even moeilijk is, de 10 dagen waren gewoon een kadootje.  En haar begeleiding houdt niet op na de 10 dagen! Bedankt Bianca,  je bent een geweldige coach en trainer.
Miranda Verboon

Bianca heeft mij twee keer begeleid bij het sportvasten. De eerste keer was ik best gespannen: Kan ik dit wel? Word ik niet ziek van het weinig/geen eten? De fijne gesprekken met Bianca van tevoren gaven mij het vertrouwen dat ik dit traject echt aan wilde gaan. En wat bleek: Ik kon het ook en sterker nog: ik voelde mij met de dag dat ik dit traject deed sterker en fitter. En dat was niet alleen, omdat ik mij lichamelijk lekkerder ging voelen. Het feit dat meerdere overtuigingen die ik had met betrekking tot eten (zoals: ik kan geen ontbijt overslaan anders val ik flauw) niet waar bleken te zijn, gaven mij mentaal een enorme boost. Het gevoel dat ik in control was en niet meer het eten. Dit is eigenlijk nog een grotere overwinning geweest dan de kilo’s die eraf gingen. De dagelijkse steun en motivatie van Bianca tijdens dit traject (en ook daarna) zijn heel belangrijk en ontzettend fijn geweest! 
Tevens doe ik bij Bianca Personal Training. Bianca is een geweldige personal trainer! Ze motiveert mij elke week om weer iets verder te gaan. Ze past de training aan naar wat ik leuk vind en naar wat ik kan. Elke training is weer anders. Ze luistert goed naar je en ze is er voor je. Bianca is zeer ervaren en ze houdt van haar werk en dat merk je aan alles!
Femke K.

Bianca, the one and only!! Programma is zo gevarieerd; elke les is anders! Fijne begeleiding. Bianca doet dit gepassioneerd en met aandacht voor iedereen; En daar maakt zij verschil! Suzanne Schmeink

Bianca is een uitstekende personal trainer, ik ben een erg tevreden klant. De training is helemaal op mijn behoeftes en gebreken aangepast, elk week heeft ze nieuwe oefeningen om hetzelfde te bereiken maar op en net andere manier. En als ik ergens pijn heb als ik bij de les komt, past ze gewoon de oefeningen aan. De begeleiding die ik verwachtte van een persoonlijke training maakt ze helemaal waar.
Heidi Wenzel Boddues

Ik heb bij Bianca Personal Pilates gedaan in verband met een nekhernia. Naast dat ze gewoon een prettig mens is, weet ze te motiveren, te enthousiasmeren en te stimuleren. Ze heeft veel kennis van zaken, oog voor detail, kan goed luisteren, weet de nodige afwisseling in de lessen aan te brengen en heeft humor! Een uur trainen met Bianca is pittig, maar nooit saai! Ik heb veel goede en bruikbare tips van haar gehad waar ik zeker mee verder kan.
Ilonka Hogetoorn

Bianca is de eerste personal trainer die zorgt dat ik echt tot het gaatje ga. Ze is heel kundig en brengt een berg aan ervaring mee. Haar continue feedback op mijn houding – voet naar binnen, bekken aanspannen, hielen op de grond drukken – zorgt dat elke oefening optimaal effectief is. Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat ze altijd vrolijk is en er altijd voor je is.
Paco

Ik had bij personal trainers altijd het idee van opgepompte mannen die je over het randje pushen. Bianca is totaal anders. Ze motiveert als een malle, maar dat doet ze precies op de juiste manier. Niet te hard, niet te zacht. Ze heeft ook een bepaalde sprankeling in haar ogen, die besmettelijk is. Je wordt gewoon blij als je met Bianca aan de slag mag.
Femke

Bianca is iemand die je echt ziet. Ze kent de sterke en zwakke punten en weet waar je aan moet werken. Personal training van Bianca is daarom ook echt “personal”; ze is in staat je tot het uiterste uit te dagen zonder dat je (teveel) over je eigen grenzen gaat. Door haar Triggerpoint behandeling ben ik van mijn rugpijn afgekomen en kan ik weer mijn favoriete sport doen. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk en fijn mens, voor wie je graag je beste beentje voorzet.
Suzanne Blonk

Ik vind de lessen van Bianca zeer gevarieerd en erg leuk, er is geen een hetzelfde! Ze weet precies welk persoon wat kan hebben maar moedigt je altijd aan net n stukje verder te gaan, en dat doe ik dan ook. Ook al denk ik…t lukt niet….toch doe ik het! Ze let goed op je houding tijdens oefeningen en geeft opties als iemand blessures heeft.
Er is altijd wel een grap of lolletje tussen Bianca en de groep, ik houdt erg van de interactie met haar.
Tijdens de corona crisis kwam ze met online lessen via Zoom! Ook maakte ze opnames met volledige lessen die op Youtube te vinden zijn, voor elke doelgroep! Kortom, zeer fijne lessen en een hele goede trainer ook omdat zij zich blijft ontwikkelen!

Manja Rodenburg

Verplicht door de sportarts moet ik aan krachttraining doen. Het is essentieel voor hardlopers. Ik koos dan voor Personal Training want dan heb ik een afspraak.  Elke training is uitdaging, ik weet nooit wat op mij te wachten staat en elke keer is het een verrassing. Ik vind krachttraining inmiddels leuk en verheug mij op elke PT. Bianca motiveert mij. Haar positiviteit is besmettelijk en je merkt dat ze alles wat ze doet met alle liefde en volle inzet doet en van haar werk houdt. Ik merkte dat ik niet meer met plezier naar mijn mijn werk ging maar durfde eerst niet de stap te maken. Uiteindelijk toch de stap durven nemen en ben nu heel blij met mijn nieuwe werk. Je wordt door haar training niet alleen lichamelijk sterker ook mentaal. Ik weet dat ik veel meer kan dan ik denk. Met de juiste instelling gaat mij de rest ook nog lukken. 
Jana Knippert

Ik vind Bianca een superfijne trainer. In een groepsles heeft ze oog voor iedereen en weet ze je altijd net dat stapje meer te laten zetten. De manier waarop ze haar Zoom-lessen tijdens de lockdown organiseerde, vond ik bewonderenswaardig. En ook al zaten we ieder aan een kant van het scherm, er ontging haar geen detail en moesten de deelnemers ook in hun huiskamers flink aan de bak! Ik kijk er naar uit om weer ‘live’ met haar aan de slag te gaan.
Ingeborg Aalders

De pilateslessen van Bianca in “real life” waren al supergoed: ze ziet alles, let goed op of je alles correct uitvoert en stimuleert je tot het uiterste! Maar ook via internet geeft ze prima lessen!
Vanaf het moment dat de sportscholen dicht moesten is Bianca een aantal lessen via Zoom gaan aanbieden. Ik heb Broga en pilates gevolg, heel fijn om die vertrouwde stem en instructies te horen en ook via  Zoom was de kwaliteit top! Ze is altijd optimistisch, goed gehumeurd en ongelooflijk creatief om variatie in de oefeningen aan te brengen. Zo blijft het altijd leuk en spannend wat je gaat doen! Maar bovenal vind ik haar heel deskundig, ze weet waar ze mee bezig is en is echt een veelzijdige vakvrouw in sport! En daarnaast heeft ze ook nog altijd belangstelling voor iedereen, dus die combi maakt wel dat je met plezier naar haar lessen gaat!

Marleen Koole

Ik volg al een aantal jaren shapelessen bij Bianca. Door haar enorme kennis weet ze iedere week weer een gevarieerde les aan te bieden. Daarbij let ze op iedereen, corrigeert je houding waar nodig. Licht geblesseerd? Dan past ze de oefening moeiteloos voor je aan, zodat je toch mee kan doen. Bianca motiveert je om het beste uit jezelf te halen en dat alles doet ze altijd met een grote glimlach! Wat een topper!
Natascha De Graaf

Ik volg al een aantal jaren verschillende lessen bij Bianca, mn Shape en Pilates. Live en nu via Zoom. Zij is altijd opgewekt en weet het beste in je boven te halen door haar enthousiasme en haar persoonlijke aandacht. Niets ontgaat haar en zij weet – indien nodig bijv. ivm een blessure – de lessen zo aan te passen of alternatieven aan te bieden, dat iedereen mee kan doen. Met een pittig tempo en veel humor zijn de lessen heel gevarieerd. Je kijkt altijd weer uit naar haar volgende les.
Paulien Sweers